OVER ONS

CommunityCorals is een online marktplaats voor in gevangenschap levende koralen, waar particuliere en commerciële koraalkwekers en natuurbewuste koraalliefhebbers samenkomen om een ​​bijdrage te leveren aan de bescherming van natuurlijke riffen en om te genieten van de gemeenschappelijke hobby.

Kopers vinden een brede selectie van duurzaam gekweekte koralen tegen een eerlijke prijs.

CommunityCorals biedt koraalkwekers (en degenen die dat willen worden) een platform waarop ze een breed scala aan kopers kunnen bereiken en hun uitlopers snel en gemakkelijk kunnen aanbieden.

Kopers en verkopers profiteren van speciale verzendvoorwaarden voor dieren, waardoor levende dieren kunnen worden verzonden tegen een prijs van € 22,90. 

Meer weten?

Begin

Lees meer over koralen, hun leefomstandigheden en koop koralen die je mooi vindt

koralen kopen

koraal verzorging

De hobby van zeewateraquaristiek is pas echt leuk als het goed gaat met uw dieren, ze barsten van de energie en bedankt voor uw zorg met kleur en groei. CommunityCorals ondersteunt u graag met een breed scala aan technologie en benodigdheden om u te helpen het doel van een gezond zeeaquarium te bereiken.

behoefte aan zeewater

Vergroot je koralen en word een boer

Om de hobby perfect te maken, je portemonnee op te fleuren en ook om contacten te leggen met veel leuke, gelijkgestemde zoutwateraquarianen, kun je je koralen vermeerderen en online verkopen via CommunityCorals. 

boer worden